Йохан Стелингверф, станал известен като валиумния изнасилвач е охраняван денонощно в

...
Йохан Стелингверф, станал известен като валиумния изнасилвач е охраняван денонощно в
Коментари Харесай

Кой е валиумният изнасилвач и как ще бъде съден?

Йохан Стелингверф, станал прочут като " валиумния изнасилвач "  е охраняван непрекъснато в дома си, където е под домакински арест. В сряда той беше отведен от полицията за разпит поради втора жертва, която откриха проверяващите. Тя е от маджарски генезис.

Жената е пристигнала у нас, била е разпитана пред арбитър. Разпитите са траяли до късно през нощта, поради което наблюдаващият прокурор не е могъл да повдигне обвиняване на Йохан. Той бе доведен още веднъж в жилището си, където служители на реда от Столична дирекция на вътрешните работи го охраняваха.

Само по NOVA приказва 32-годишната софиянка, поради която Стелингверф е под домакински арест. Тя изрично отхвърли да приказва пред български медии. Журналисти от недерланската телевизия „ Канал 6 ” се свързаха с NOVA  за детайлности по случая, който те наблюдават от 10 – 15 години.

Пред тях дамата реши да приказва за случилото се. Самоличността й е скрита. Самата тя споделя, че дава това изявление, с цел да предизвести и други евентуални жертви, а такива има. С NOVA се свързаха още дами, които взеха решение да останат анонимни.

Йохан Стелингверф  трябва да напусне жилището си на следващия ден, без значение какво реши съдът, тъй като договорът му за наем изтича. Собственикът му споделил неотложно да освободи жилището. Както през годините, по този начин и в този момент, Йохан Стелингверф отхвърля да има виновност и да е направил какво ти да било закононарушение, за това което настояват жертвите и очевидците. Очаква се наблюдаващият прокурор да повдигне обвиняване за друго закононарушение и той да бъде отведен от вкъщи му, а мярката му да бъде изменена в по-тежка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР